събота, 4 април 2009 г.

Еротичната танцьорка Симба: Защо Бербо крие приятелката си?

- Здравей, Симба, как се вдъхнови за своя псевдоним - от анимацията "Цар Лъв"ли?
- О, не, не, всички това си мислят. Симба е африканско име, означава силен, корав. Много е разпространено в Етиопия и Кения.
- А как е истинското ти име?
- Никога не го използвам. Не мога да ти кажа.
- Известна си с това, че рисуваш гола, кога това се превърна в твоя запазена марка?
- Първо бях танцьорка по стриптийзбаровете. Преди три години започнах работа в една римска агенция - същата, която навремето откри Чичолина. Собственикът на агенцията е много известен в Италия, когато разбра, че рисувам добре, ми предложи да започна да стана гола художничка. Всъщност, докато бях в гимназията, учех в паралелка за скулптура, но сега голямата ми страст е графиката.
- Как се роди увлечението ти по нашата футболна звезда Димитър Бербатов?
- Унгарка съм, но живея в Милано, а там всички са луди по футбола. Една моя приятелка ми спомена нещо за Бербатов. Когато ми обясни, че е от България и разбрах, че ще посетя родината му, реших да се разро-вя в интернет и да намеря повече информация за него. Изгледах няколко клип-чета, той играе много емоционално, а и е доста привлекателен. Когато организаторите разбраха, че съм се запалила по него, ми предложиха да го нарисувам. Не ми трябваше много време, защото вече бях вдъхновена, и за една вечер го нарисувах.
- Чух също, че възнамеряваш да му подариш картината?
- Надявам се. Говорих с организаторите и те ме увериха, че ще измислят нещо да му я пратим. Чух, че той постоянно крие приятелката си. Чудя се защо ли го прави, все пак е звезда, нормално е хората да се интересуват.
- Знаеш ли, че той също
рисува, това му е хобито?
- О-о-о, каква добра новина!
- Колко струва една твоя картина?
- Различно - между 200 до 2000 евро. Всъщност, никога не съм правила изложба с картините си в Италия. Хората там не търсят картините ми, защото според Ватикана те са грешни.
- Вероятно си била и на други порноизложения по света. Как ги намираш в сравнение с нашето?
- Да, била съм на такива фестивали из цяла Европа. В Испания например хората са много по-освободени. От началото до края всички правят секс на сцената. През цялото време там се вихри една огромна оргия. Не съм виждала такова нещо никъде другаде. В Белгия и Холандия например са на другия полюс. Там, публиката се скандализира, ако някой си покаже половия орган.
- Какви са впечатленията ти от българските мъже?
- Изглеждат ми много възпитани. Не са арогантни, не са нагли. В Италия например се държат много неуважително. Като цяло сексуалната култура там е много ниска. Не знаят каква е разликата между еротика и порнография.

Няма коментари: